Вести Македонија Ударни вести

Обраќање на Пендаровски на Регионалната Школа за Безбедност 2021

  Претседателот Стево Пендаровски денеска се обрати на Регионалната Универзитетска школа за безбедност на тема „Надворешните актери и нивното влијание на регионалната безбедност и евроинтегративниот процес на Западен  Балкан“, која се организира шеста година по ред од страна на Фондацијата „Конрад Аденауер“ со Универзитетот „Свети Климент Охридски“, а е поддржана од Центарот за европски студии […]