Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Кривичен ја одби гаранцијата на Мијалков

  По поднесениот предлог на еден од обвинетите, во предметот со КОК бр. 60/17, од обвинителството означен како „Трезор“, за укинување на мерката притвор и определување гаранција, Кривичниот совет на одделението за организиран криминал и корупција, по добиено позитивно мислење од надлежното обвинителство, за уважување на предлогот за укинување на мерката притвор со замена – […]