Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Заев: Мисијата на светите браќа пред 12 века била обединувачка, исто како и денес

  Претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев денеска имаше свое  обраќање на промоцијата на печатеното издание на „Проглас“…

Повеќе