Алтернатива Настани

МНТ: Комуникациска современа музичка драма “Само глас” од Нина Плавањац

      На 26 мај, на сцената на Македонскиот народен театар, со почеток во 20 часот, ќе биде одиграна праизведбата на комуникациската современа музичка драма „Само глас“ од младата авторка Нина Плавањац.   Претставата „Само глас“ е во режија на Марјан Неќак, кој воедно е автор на музиката, сценограф и дизајнер на светлото.   […]