Вести Македонија Ударни вести

МОН објави повик за наставници за напредување во звање ментор

  Министерството за образование и наука информира дека денес е објавен повторен повик за пријавување на наставници од основни училишта за напредување во звање „ментор“. На повикот можат да се пријават наставници од основните училишта од кои на првиот повик немаше пријавени кандидати или немаше кандидати кои ги исполнуваа условите. Вториот јавен повик за наставници […]