Алтернатива Настани

ИЛИ-ИЛИ: Нов роман „Бејрутското здружение „Пеколен оган“ од Рави Хаж

  Денес од печат излезе романот „Бејрутското здружение „Пеколен оган“ од Рави Хаж. По „Лебарка“, “Играта на де Ниро“ и „Карневал“ во издаваштво на ИЛИ-ИЛИ. Ова е четврти превод на канадскиот автор со либанско потекло, како 194 наслов во едицијата „ПРОаЗА“ на ИЛИ-ИЛИ. Преводот е на Ацо Пероски, дизајнот на корицата е на Марија Смилевска, […]