Вести Македонија Ударни вести

Граѓаните вакцинирани во странство да се пријават на vakcinacija.mk/revaccination за ревакцина во земјава

  Министерството за здравство ја информира јавноста дека од денеска заклучно со 6 јуни 2021 година во функција е веб страницата https://vakcinacija.mk/revaccination која е за регистрација само на оние граѓани кои се вакцинирале во странство и сакаат да се ревакцинираат во земјава. Преку регистрацијата на граѓаните ќе може да добиеме детален увид за колкава бројка […]