Categories: Алтернатива, Настани

Литературна манифестација: Фестивал на поезија за деца “СТИХУВАЛКИ 2021”

  Четвртиот фестивал на поезијата за деца „СТИХУВАЛКИ 2021“, оваа година се реализира како литературна манифестација која што има првенствена…

Повеќе