Алтернатива Македонија Настани

Проект “Цветни балкони – Цветен Охрид”

  Општина Охрид традиционално и годинава во рамки на одбележувањето на Светскиот ден на животната средина, 5.јуни, ќе го реализира проектот „Цветни балкони – Цветен Охрид“. Во рамките на овој проект ќе бидат поделени 400 жардиниери со саксиско цвеќе на жителите кои живеат на следните улици: „Момчило Јорданоски“, „Марко Цепенков“ од пресекот кај Стобекс до кружниот […]