Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

ФИТР и Рош Македонија со нов хакатон за иновативни решенија во е-здравство

    Фонд за иновации и технолошки развој објави повик за учество на првиот хакатон „Е-Здравство“ на кој ќе се…

Повеќе