Categories: Вести, Свет, Ударни вести

Утре започнува производството на вакцината “Спутник V” во “Торлак”

  Супстанцата за производство на вакцината „Спутник V“ пристигнува во „Торлак“ попладне, а производството на вакцината во тој институт започнува…

Повеќе