Алтернатива Настани

“BLACK OPS”- Експлозивна филмска акција во Скопје

  Утре на 5.јуни, во Скопје започнува приказната на една нова експлозивна филмска акција. Новата македонска серија насловена како BLACK OPS, со огромна брзина го зголемува интересот кај фановите. Квалитетната актерска фела, составена од David Mukka, Христијан Тасковски – Таско, Стефан Лазаров, Тамара Тодевска, Ана Стојановска, Игор Џамбазов и многу други, овој викенд премиерно ќе […]