Вести Македонија Ударни вести

Нова информативна веб страница за реформите во основното образование

  Министерството за образование и наука отвори нова информативна интернет страница на која може да се обезбедат податоци поврзани со реформите кои се креираат и имплементираат во основното образование, согласно планот за промени и унапредување на квалитетот на националниот образовен систем.     На www.osnovnoobrazovanie.mon.gov.mk медиумите и граѓаните може да се информираат за сите тековни и […]