Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Заев за „Еуроњуз Албанија“: С.Македонија е доказ дека мултиетничките општества може да бидат пример за сите други земји

  „Ако испорачуваме и Европа мора да испорачува, затоа првата порака е таа – да продолжат процесите, заради тоа што…

Повеќе