Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Сојузот на стопански комори ќе издава меѓународен сертификат “Safety Travel Stamp”

  Со цел гарантирање на безбедни услови за престој и користење на услуги во угостителските објекти, хотелите, мотелите, автокамповите Сојузот…

Повеќе