Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Петок пред Духовден -10 јуни, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед

  Согласно Законот за празниците на РM („Службен весник на РМ“, бр.21/98 и 18/07), 10 јуни (петок) 2022 година, Духовден,…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Петок пред Духовден, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед

  Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РM,18 јуни (петок), Духовден, петок пред Духовден,…

Повеќе