Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Ученици од „Јахја Кемал”- Тетово на Меѓународен шампионат во роботика

  Тим од ученици од ПСУ „Јахја Кемал“ од Тетово ќе ја претставуваат РС Македонија на шампионатот во роботика FLL-2021…

Повеќе