Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Свечено отворање на 61.издание на “Охридско Лето” во Античкиот театар во Охрид

  Националната опера и Балет на РС Македонија свечено  ќе го отвори 61-то издание на фестивалот „Охридско лето“, на 12…

Повеќе