Алтернатива Вести Македонија Настани Спорт Ударни вести

Река од тркачи низ скопските улици на HalkEco Скопје Трча 10КМ

      Денес се одржа традиционалната трка HalkEco Скопје Трча 10КМ, на која учество земаа околу 1000 тркачи. Оваа трка, како единствена градска брза трка, е мотивација на сите учесници, кои го даваат максимумот од себе, да продолжат со тренирање, вежбање и одржување на здрави навики.        Трката започна и заврши на […]