Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Спасовски на конференција за реализација „НАТО-ЕАДРЦЦ“ меѓународна вежба

  „Заедничките евроатлански вредности претставуваат основен сегмент и суштински двигател на меѓусебно приближување на државите од регионот и надминување на…

Повеќе