Вести Македонија

СЈО бара „бомбите“ да бидат доказ во „Тендери“, одбраната против

Во Апелацискиот суд Скопје денеска се одржува јавна расправа за тоа дали снимките од прислушуваните разговори ќе можат да се користат како доказ во случајот на Специјалното јавно обвинителство „Тендери“, во кој е обвинета поранешната министерка за култура Елизабета Канчевска Милевска за тендерот за извршување градежни работи во Музејот на ВМРО, од проектот „Скопје 2014“.   […]