Вести Македонија Ударни вести

Потпишан Меморандум за соработка меѓу Град Скопје и Националниот Сојуз на слепите

  Заради поефикасно остварување на социјална грижа за слепите лица, нивна поголема мобилност, вклучување во општествените текови и јакнење на социјалната сигурност, денеска во просториите на Град Скопје се потпиша меморандум помеѓу Град Скопје и Националниот сојуз на слепи на РС Македонија.     – Со овој меморандум Националниот сојуз на слепи на Република Северна […]