Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Исплата на бонус плата за вработени во МВР за прекувремена работа за 2022

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски информираше дека денеска се исплаќа бонус плата за вработени во МВР коишто оствариле…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

На 4.471 вработени во МВР денеска ќе им биде исплатена бонус плата

  Денеска на 4.471 вработени во Министерството за внатрешни работи, кои оствариле над 150 часови прекувремена работа во текот на…

Повеќе