Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ОЈО ги отфрли кривичните пријави против Џафери и двајцата пратеници кои болни од Ковид гласаа во Собранието

  По спроведена претходна постапка, Основното јавно обвинителство Скопје донесе Решение за отфрлање на кривичните пријави поднесени од две политички…

Повеќе