Вести Македонија Ударни вести

Заев-Бутарис: Градење заеднички капацитети за пристап и користење на фондовите на ЕУ за регионалната соработка

  Премиерот Заев го прими поранешниот градоначалник на Солун, политичар и бизнисмен Јанис Бутарис, кој заедно со своите соработници остана во работна посета на Скопје откако вчера учествуваше на Првиот Економски Форум во Скопје во организација на Економскиот Форум од Делфи, Грција, и на Грчката Бизнис Асоцијација во Северна Македонија, а во партнерство и соработка […]