Вести Македонија Ударни вести

Германската амбасадорка во работна посета на “АЛКАЛОИД”

  Делегација на Германската амбасада во Скопје, предводена од Нејзината екселенција, амбасадорката Анке Холштајн, оствари работна посета на „Алкалоид“.     За време на посетата, амбасадорката Холштајн, чиј домаќин беше работна група на компанијата, предводена од Генералниот директор и Претседател на УО, г. Живко Мукаетов, беше запознаена со резултатите од работењето на компанијата, деловните активности, […]

Алтернатива Настани

Германската амбасадорка Анке Холштајн во посета на ЛАЈКА

  Амбасадорката на СР Германија Анке Холштајн, денес беше во официјална посета на прифатилиштето на ЈП Лајка и оствари средба со директорката Тина Петрушевска.     На средбата амбасадорката Холштајн се запозна со програмата и остварените резултати на претпријатието. Амбасадорката изрази благодарност до ЈП ЛАЈКА за посветеноста и големите заложби во насока на разрешување на […]