Вести Македонија Ударни вести

Заев ги запозна полските тур оператори со придобивките од кампањата „Безбедно како дома“

  Премиерот Зоран Заев се обрати на средба на претставници на 40 тур оператори и на хотелиери од Полска во организација на хотелската асоцијација ХОТАМ што се одржа во Струга.     На средбата, која што се организираше во соработка и со полската агенција Рего Бис, која неделно има три чартер линии за Охрид од […]