Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

ТУК ја поздрави одлуката за овозможување работа на угостителските објeкти

  Туристичко-угостителската комора при Сојузот на стопански комори ја поздравува одлуката на Владата, од 1 јули да се дозволи редовна…

Повеќе