Вести Македонија Ударни вести

Промовирани нови 50 ласерски радари за потребите на сообраќајната полиција

  Денеска во Министерството за внатрешни работи, министерот Оливер Спасовски  со најблиските соработници присуствуваше на промоцијата и презентирањето на новите ласерски радари наменети за потребите  на сообраќајната полиција  опремени со уред  за ноќно снимање, далеку посупериорни од досегашните. Набавката вредна 21.257.175 денари е направена согласно побарувањата, односно потребите на Единиците за сообраќај во МВР, следствено […]