Вести Македонија Топ теми Ударни вести

“Преспа форум дијалог” – Западен Балкан: Делот што недостига за Европа да биде целосна

  Течат последните подготовки за најголемата меѓународна конференција која се организира во нашата држава „Преспа форум дијалог“.     На 1-ви и 2-ри јули во Охрид и Отешево ќе се сретнат лидерите на државите од регионот со највисоките претставници од Европа и САД. Низ големиот број на панел дискусии, панелистите ќе се осврнат на носечката […]