Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Започна субвенционирањето за замена на азбестните со енергетско ефикасни покриви

  Градот Скопје го објави јавниот повик за доделување на поединечна субвенција на социјално загрозени категории граѓани, жители на градот…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија

Јавен повик за поправка и санација на покриви и на лифтови во Општина Центар

Општина Центар објавува Jавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постојните покривни конструкции и постојните лифтови во…

Повеќе