Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Започна чистењето на линданот од малата депонија во „ОХИС“

  Во кругот на поранешната фабрика „ОХИС“ денеска започна чистењето на малата депонија контаминирана со линдан и неговите изомери. -Со…

Повеќе