Вести Изјави Македонија Ударни вести

Мисијата на МАТТО е економски мост помеѓу двете земји

  Министерството за здравство има долгогодишна соработка со Македонско – Турската стопанска комора во Македонија – МАТТО и бележи исклучителна поддршка во унапредување на македонскиот здравствен систем низ годините, а  исклучително во изминатите неколку години.     Mинистерот за здравство д-р Венко Филипче, учествуваше на состанок на управниот одбор на МАТТО.  “На состанокот со управниот одбор на […]