Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

МЗ: Пристигна најсовремената терапија за лекување пациенти со Ковид 19

Денеска пристигна најсовремениот метод на терапија за пациенти заболени со вирусот Ковид 19, моноклонална „коктел терапија“ со антитела од лековите…

Повеќе