Вести Македонија Ударни вести

Посебен режим на сообраќај во Скопје поради одржување на протестен марш

  Поради одржување на протестен марш  во oрганизација на Здруженија на граѓани – коалиција „Менуваме“, Единицата за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје ќе преземе посебни мерки за безбедно и непречено одвивање на сообраќајот.   Протестот ќе започне во 18.00 часот пред Владата на РСМ, а потоа ќе  продолжи до Собрание на Република Северна […]