Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

European Film Challenge ве носи на филмско доживување на Beach Film Festival Охрид

  Во рамките на третиот #EuropeanFilmChallenge_МК се реалзира уникатно филмско доживување на брегот на Охридското езеро со европски филмови во рамки на 4тото изадние на Beach Film Festival.     Од 14 јуни до 23 јули трае Европскиот филмски предизвик во кој за 10 недели учесниците треба да изгледаат 10 европски филмови на легална платформа. За […]