Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Апел на 34 организации од С.Македонија и Албанија до Комитетот на УНЕСКО

  Еколошкото здружение на граѓани „Фронт 21/42“ поднесе писмо до Комитетот за светско наследство, поддржано од 18 македонски и 15…

Повеќе