Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

На WSEEC 2021 нашите тимови освоија златен медал и специјална награда од жирито

  Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, денеска се сретна со учесниците на Светскиот натпревар за наука, животна средина и…

Повеќе