Алтернатива Вести Македонија Настани Спорт Ударни вести

Скопје доби втора тартан патека во Градскиот парк

  По позитивното искуство од првата патека, граѓаните на Скопје од денес имаат можност да се рекреираат и на втората тартан патека што е оформена околу големото езеро во вториот дел од Градскиот парк, во еден од најживописните делови на паркот.     Оваа патека е наменета за сите граѓани, а не само за професионалните […]