Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

МЗ: Сите подеднакво ја делиме одговорноста #ВакцинирајСе

  Последните анализи на Националниот институт за јавно здравје на Италија покажуваат дека по февруари, речиси 99% од смртните случаи…

Повеќе