Алтернатива Вести Македонија Настани

Театар Kомедија со претставата „Вечера за глупаци“ на „Охридско лето“

  Театар Комедија од Скопје  вечерва ја продолжува драмската програма на фестивалот „Охридско лето“ со изведбата на театарската претстава „Вечера за глупаци“ вечерва на сцената „Долни Сарај“ со почеток во 21 часот.   „Вечера за глупаци“ е правена според текст од  Францис Вебер  а во режија на Ирена Стеријовска. Во неа  играат  Валентин Костадиновски – […]