Вести Македонија Ударни вести

Доброволците од “Бајрам Мифтари” во помош на регионите зафатени од пожарите

  Екипата на Здружението на доброволни пожарникари „Бајрам Мифтари“ кое функционира во рамките на Општина Чаир, во раните утрински часови замина на помош на регионите зафатени од пожарите во Старо Нагоричане, Кумановската област.     Нашите херои на акциите за спасување од ЗДП „Бајрам Мифтари“ веднаш одговорија на барањето на Дирекцијата за заштита и спасување […]