Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

АХВ: Итно повлечени од продажба МИЛКА и КИТ КАТ сладоледи!

  Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите дека операторот со храна АЛМА М, врз основа на издадено решение…

Повеќе