Вести Македонија Ударни вести

Хуманитарна акција на Банката за храна за опожарените подрачја

  Невладината организација Банка за храна започнува со хуманитарна акција, за помош на волонтерите и дежурните екипи што се вклучени во секојдневните акции за смирување на пожарите на цела територија на државата, како и поддршка за жителите од загрозените подрачја. Сите заинтересирани граѓани и општествено одговорни компании што сакаат да се вклучат во хуманитарната акција, […]