Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Од денеска КОВИД-19 решенијата за изолација во електронска форма преку Вакцинација.мк

  Согласно Владината одлука за измена на начинот на достава на решенијата за изолација на лица позитивни на КОВИД-19 и…

Read More
Categories: Вести, Свет, Топ теми, Ударни вести

Фајзер потпиша договор за производство на апче против ковид-19

  Експерименталното апче против ковид-19 ќе може да се користи и продававо 95 земји во развој, откако компанијата Фајзер потпиша…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Владата ги донесе новите правила за заштита од ковид-19

  Владата на редовната 99-та седница ги донесе најновите мерки, протоколи препораки за заштита на здравјето на населението од КОВИД…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Нови мерки за заштита на населението од КОВИД-19 и спречување на неговото ширење

  Крајно внимателно да се почитуваат постоечките и новите мерки, а надлежните инспекциски служби да ги интензивираат контролите со цел…

Read More