Алтернатива Здравје Магазин Настани

“Валео”: Со смарт уред до корекција на искривување и држење на грбот

  Центарот за физикална терапија „Валео“ од Охрид деновиве го прослави 10. роденден.     „Валео“ стои цврсто помеѓу болката и граѓаните на Охрид и Струга, но и поширокиот регион и целата држава. Спондилоза, дискус хернија, шилци, болки во вратот, грбот или во половината, лумбаго и ишијалгија, спортски повреди, руптури на мускули, тетиви и лигаменти, […]