Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Нови летни отворени сцени во Градскиот парк

  Скопје ги започна постапките за изведба на две летни отворени сцени во зелениот појас на Градски парк во Скопје, едната спроти Сточарскиот институт во вториот дел во Градскиот парк  и другата во непосредна близина на езерцето, спроти Кајак кану клубот „Илинден 90“.     Двете сцени ќе се изведуваат според наградените решенија, каде Град […]