Вести Македонија Ударни вести

Резултати од конкурсот за сместување во ученички домови за 2021-2022 година

  Министерството за образование и наука информира дека објавени се резултатите од Конкурсот за прием на ученици во јавните ученички домови во Северна Македонија за учебната 2021/2022 година и истите можат да се погледнат на следниот линк.  Примените ученици можат да се сместат во соодветниот ученички дом почнувајќи од 31.8.2021 година. При сместувањето, учениците, раководствата и вработените водомовите задолжително да се водат […]