Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

ЦИВИЛ отвори повик за краткорочни изборни набљудувачи

  ЦИВИЛ ги повикува своите членови, поддржувачи и сите заинтересирани полнолетни граѓанки и граѓани да аплицираат за краткорочни изборни набљудувачи. Крајниот рок за пријавување е 30 септември, до 17 часот. ЛИНК ДО АПЛИКАЦИЈА Набрзо по селекцијата на набљудувачи, ќе се одржат и семинари за обука на набљудувачите кои ќе се одржат на почетокот на октомври. Обуките се задолжителни […]