Алтернатива Настани Ударни вести

Најнови изданија на Саем на книга 2021

  Издавачите се подготвени да ги понудат своите најнови изданија и својата богата понуда со големи саемски попусти на Саемот за книга 2021.   Саемот на книга ќе се одржи од 8. до 14. септември на отворено – А1 Арена СЦ Борис Трајковски каде љубителите на книгата ќе може да избираат од понудата на голем […]